Infrastructuur

Virtual Private Server (VPS)

Dedicated, managed of self-managed

Contact

VPS hosting

Investeer niet zelf in dure servers, maar neem een VPS bij ons af. Door onze high-availability infrastructuur zullen onze VPS'en altijd beschikbaar zijn. En wij maken elke 4 uur een backup van jouw VPS. VPS'en van Mobile Runway staan in Nederland en vallen onder het Nederlandse recht.

Onze VPS'en maken deel uit van onze online infrastructuur. Maak ze net zo klein of groot als jij wilt. Wij kunnen het beheer van jouw VPS'en op ons nemen, maar je mag het natuurlijk ook zelf doen.

Al onze diensten zijn maatwerk. Onze VPS'en zijn daarop geen uitzondering. Als je niet precies weet wat je nodig hebt, kunnen wij je adviseren. Jij bedenkt welke functionaliteit je nodig hebt en wij adviseren je een pakket wat daarop aansluit.

Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.


Schaalbare maatwerk VPSSchaalbaar maatwerk

Doordat onze VPS'en maatwerk zijn, kan een solide en schaalbare infrastructuur worden gebouwd. Jouw online infrastructuur is altijd klaar om te groeien (of te krimpen).Managed of self-managed

Je kan je VPS zelf beheren, maar wij kunnen het ook voor jou doen. Wij zorgen dan dat jouw software up-to-date blijft.


Managed of self-managed VPS'enKeuze uit diverse operating systemsOperating systemen

Kies jouw eigen operating systeem. Je hebt keuze uit Windows, diverse Linux varianten en pfSense (firewall).NAS server

Bestandsopslag kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. De meest gebruikte methode voor het midden- en kleinbedrijf is een NAS server op een VPS. Wij gebruiken FreeNAS als software. Dit is een goedkope oplossing die rechtstreeks vanuit jouw kantoor kan worden gebruikt.


NAS serverHigh availability en load balancerHigh availability load balancer

Zorg dat je servers altijd bereikbaar zijn door onze high-availability load balancer. Inkomend verkeer wordt dan gelijkmatig verdeeld over jouw VPS'en. Jouw load balancer is verdeeld over 2 datacentra zodat je zelfs een datacenter-redundant oplossing hebt.