Over ons

Na enkele decennia ervaring in software ontwikkeling wilden wij een nieuwe start maken, zodat we alle oude ballast in één keer kwijt konden raken. Software van 20 jaar oud heeft zich natuurlijk wel ontwikkeld, maar de basis (structuur en technologie) blijft oud. Daarom hebben wij in 2016 besloten om als zelfstandig bedrijf opnieuw te beginnen. Onze portal mrPortal is daarbij de basis van onze diensten. In deze portal kunnen wij nu de nieuwste technieken, structuren en ontwikkelmethoden gebruiken.

Omdat wij niet in een wurggreep willen zitten van een zeer grote klant, richten wij ons specifiek op het middelgrote en kleine bedrijven, stichtingen en verenigingen. Wij kunnen dan aan al onze klanten tijd besteden. Elke klant, hoe groot of klein ook, geeft ons namelijk de mogelijkheid om te doen wat wij leuk vinden.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van cloud software. Veel bedrijven maken daarbij gebruik van de diensten van meerdere websites. Een bedrijf krijgt daarom te maken met meerdere web portals. Wij willen het gebruik van meerdere web portals terugdringen door één windows-achtige web portal te bieden waarin meerdere applicaties tegelijk kunnen draaien. Wij draaien daarom niet alleen onze eigen apps in onze portal, maar ook jouw maatwerk software. En we proberen ook andere leveranciers van cloud software te overtuigen om hun software in onze portal te integreren.

Wij maken software met ons hart, maar jij zal de software uiteindelijk gaan gebruiken. Wij bouwen daarom graag een langdurige relatie met jou op. En voor een langdurige relatie is meer nodig dan alleen goede software. Wij besteden daarom veel tijd aan jou en luisteren naar wat jij te zeggen hebt. Maar we luisteren niet alleen naar jou. Ook onze medewerkers bieden we alles wat ze nodig hebben om met plezier te blijven werken. Want als zij tevreden zijn, dan willen ze al hun energie aan jou besteden.

Applicaties

Applicaties

Wij ontwerpen en ontwikkelen onze applicaties zelf. Al onze software laten we op elkaar aansluiten, zodat ze elkaar kunnen aanvullen. Sommige apps zullen we gratis aanbieden, voor andere apps kun je een abonnement afsluiten. Naast onze eigen apps bieden wij ook apps van andere leveranciers aan. Dit zullen web applicaties zijn die wij dan binnen onze portal zullen laten draaien.

Met onze standaard apps richten we ons vooral op het kantoor en samenwerken tussen medewerkers. Denk daarbij aan een email app, een telefoonapp waarmee je naar vaste en mobiele nummers kunt bellen vanuit de browser, een helpdesk app en een project management app. Wij zullen apps zoveel mogelijk geschikt maken voor zowel de pc als voor mobiele apparaten. En we hebben nog veel meer ideeën, maar daar hebben we tijd voor nodig.

Naast het bouwen van onze eigen applicaties, bouwen wij ook jouw maatwerk applicaties. Deze komen dan in mrPortal te draaien. Omdat wij daarbij de voordelen van mrPortal kunnen benutten, zullen wij sneller kunnen ontwikkelen dan wanneer ook nog een nieuwe portal voor de applicatie moet worden ontwikkeld. Wij kunnen resources, zoals developers, schuiven tussen maatwerk- en onze eigen projecten. Het wordt daardoor eenvoudiger om pieken in klantprojecten op te vangen en gedurende de rustige periodes hebben we dan extra capaciteit om aan onze eigen applicaties te werken.

Technologie

We bouwen onze software met open source technologieën. Denk daarbij aan javascript, jQuery, PHP, linux, MySQL en PostgreSQL. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat we de kosten laag kunnen houden zonder op kwaliteit in te leveren.
Zoals eerder genoemd, willen wij de nieuwste technieken gebruiken. Daar halen onze developers hun motivatie uit. Wij zullen er daarom alles aan doen om voorop te lopen in het gebruik van nieuwe technieken en methoden.