Infrastructuur

Online opslag

Registreer jouw organisatie en ontvang 3GB gratis.

Jouw harde schijf in de cloud

Sla jouw bestanden op in de cloud en open ze op elk apparaat, ongeacht de grootte. Presentaties, video's, documentatie, financiële informatie, alles wordt in mappen ingedeeld en is door middel van autorisaties af te schermen voor onbevoegden. Deel je bestanden met wie jij wilt en waar jij wilt.

Onze online opslag is een snelle en veilige oplossing om altijd bij jouw bestanden te kunnen via de browser of via een netwerk verbinding met jouw kantoor. Wat ons onderscheidt van de grote online opslag aanbieders, is dat wij jouw bestanden niet gaan analyseren. Het zijn jouw bestanden en daar hebben wij niets in te zoeken!

Sommige zaken regelen wij altijd, onafhankelijk van jouw wensen. Denk daarbij aan backups die wij iedere 4 uur van jouw online opslag maken. Natuurlijk kan je gewoon doorwerken tijdens een backup. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn om gegevens kwijt te raken. Onze online opslag neemt die risico's weg.

Registreer jouw organisatie en begin meteen met gratis 3GB online opslag of neem contact met ons op.


SSD of standaard schijvenSnelle SSD of standaard schijven

Wij bieden online opslag op 2 soorten schijven aan. Voor de dagelijkse operatie zijn snelle schijven vaak een vereiste. Gebruik hiervoor onze snelle SSD schijven. Heb je bestanden die je (bijna) nooit meer nodig hebt, zoals een archief of backup bestanden? Dan zou je voor onze online opslag op standaard schijven kunnen kiezen. Deze opslag is wat goedkoper.Redundantie: Opslag in 2 datacentra

Wij hebben de optie om jouw online opslag in 2 datacentra opslaan. Als ons eerste datacentrum wordt vernietigd, dan staan de gegevens altijd nog in een ander datacentrum. Ook de backups die wij iedere 4 uur maken, kunnen we in een ander datacentrum opslaan. Jij bepaalt hoeveel zekerheid jij wilt.Redundante opslagFileserverFileserver

Maak een fileserver of NAS server van jouw online opslag. Je hebt dan toegang tot al je bestanden, zonder ze eerst te moeten downloaden. Gebruik je Windows, Apple of Linux applicaties om jouw bestanden direct te openen en te schrijven. Met mrFile kan je via de browser jouw bestanden beheren.

Kies je voor een fileserver voor je online opslag, dan krijg je hiervoor je eigen server. Deze staat volledig los van onze andere servers en is dan beschikbaar in jouw online infrastructuur.

Neem contact met ons op om jou aan te sluiten op jouw online NAS server.