mrPortal

De portal waar alle Mobile Runway software in draait, is een windows-achtige portal. Wij hebben hiervoor gekozen, zodat er eenvoudig meerdere web apps tegelijk kunnen worden geopend. Voordeel daarvan is, dat er maar 1 keer hoeft te worden ingelogd. Iedere applicatie kan daarbij gebruik maken van de functionaliteit die de portal beschikbaar stelt.

Standaard stellen wij 5 GB aan cloud opslag beschikbaar. Dit is op aanvraag uit te breiden. De cloud opslag kan worden beheerd met mrFile.

De apps die native in onze portal kunnen draaien, zijn alle door ons ontwikkelde apps: standaard- en maatwerk applicaties. Maar de portal biedt ook de mogelijkheid om cloud software van derden in onze portal te laten gebruiken. Niet alle cloud based software van derden zal standaard in onze portal te gebruiken zijn. Wij kunnen echter altijd contact met de leverancier opnemen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om hun software toch in onze portal te kunnen gebruiken. Wij streven er daarbij naar dat er niet apart hoeft worden ingelogd in de applicatie.

Gebruikersbeheer

Autorisatie

Cloud opslag

Beveiliging

mrPortal beveiliging via gebruikers en rollen

In onze portal kun je zelf gebruikers vastleggen. Zo heb jij controle wie er mag inloggen. Maar ook nadat een gebruiker heeft ingelogd, is precies te regelen wat hij/zij mag doen. Vaak zelfs binnen een applicatie. Hiervoor zijn rollen beschikbaar. Aan een rol kunnen autorisaties worden toegekend. Ook kan per rol worden vastgelegd welke directories van de cloud opslag beschikbaar zijn. Aan een gebruiker kunnen meerdere rollen worden toegewezen. Zo is snel vast te leggen wat een gebruiker precies mag doen.

Niet alleen gebruikers van de portal of hackers zijn een mogelijk beveiligingsrisico. Ook werknemers van Mobile Runway zouden overal bij kunnen en in jouw bestanden kunnen kijken. Wij hebben de beveiliging van onze computersystemen daarom strak geregeld. Ook onze eigen medewerkers kunnen dus niet bij jouw gegevens.
Door wat wij om ons heen zien, geven wij nog nadrukkelijk de volgende garantie af: Jouw gegevens worden niet door ons inhoudelijk bekeken of gescand. Ook zullen wij geen gegevens van jou met derden delen, zelfs niet op jouw verzoek.

Applicatiebeheer

Beveiliging is een onderdeel van de portal. Beveiliging heeft aandacht nodig en wij adviseren je dus altijd om een beveiligingsstrategie op te stellen. Je kunt dan zelfs jouw klanten laten inloggen in jouw organisatie zonder dat ze al jouw gevoelige informatie kunnen inzien. Wij kunnen jou helpen bij het opzetten van een beveiligingsstrategie. Het aanmaken van de rollen en gebruikers kunnen wij ook op ons nemen en is niet gelimiteerd aan maximale aantallen. Jij bent er dan zeker van dat jouw beveiligingsstrategie op de juiste wijze wordt ingericht.

Je betaalt voor applicatiebeheer een vast bedrag per maand. Daarnaast betaal je de tijd die wij nodig hebben om het applicatiebeheer uit te voeren. De prijzen hiervoor staan elders op deze pagina.