Applicatiebeheer

Applicatiebeheer is alles wat nodig is om een app te laten doen wat jij wilt dat de app doet. Een applicatiebeheerder bezit de kennis en kunde om dit te doen. Hij kan instellingen in de applicatie aanpassen om de applicatie naar jouw wensen te laten functioneren. Ook zal hij problemen kunnen analyseren en verzamelt hij nieuwe wensen en eisen voor de applicatie. Daarnaast fungeert een applicatiebeheerder vaak als vraagbaak voor de applicatie, omdat hij er enorm veel kennis van heeft.

Voor grotere bedrijven is applicatiebeheer geen probleem. Die kunnen dat meestal zelf wel oplossen. Bij het midden- en kleinbedrijf is dit echter vaak maar één persoon. Is deze persoon niet aanwezig, of aanvaardt hij/zij een andere baan, dan is meteen alle kennis weg. Daarnaast worden instellingen niet vaak aangepast. Kennis over die instellingen vloeit dan weg, omdat men bijna nooit bezig is met configuratie van de app. Dit kan dan voor problemen zorgen voor de continuiteit en het aanpassingsvermogen voor jouw bedrijf.

Om jou bovenstaande zorgen uit handen te nemen, kunnen wij het applicatiebeheer voor je doen. Wij bieden deze dienst aan voor alle apps die door Mobile Runway worden gemaakt. Wij doen applicatiebeheer dus niet alleen voor onze standaard apps, maar ook jouw maatwerk applicaties.

Onze applicatiebeheerders maken deel uit van onze multi-disciplinaire teams en hebben daardoor snelle toegang tot veel meer dan alleen hun eigen kennis. Zij kunnen daarom alle vragen uit uw organisatie over een app snel beantwoorden.